maanantai 6. toukokuuta 2013

7 kuukautta

Tänään on mennyt tasan 7 kuukautta siitä kun päätimme lähteä valloittamaan Pik Talgaria.
Voitte arvata että odotusaika on ollut pitkä. Nyt on jäljellä tasan 2 viikkoa ja reissufiilis nousee tunti tunnilta!

Viime viikkoina varusteissa vaihtui lapio, tuli pientä päivitystä mm. vanhoihin vaellushousuihin ja rinkan vaihtovaatemäärä karsittiin minimiin. Reissua odotetaan nyt innolla ja suurimpia "huolia" nousussa voi alustavasti aiheuttaa vaan kovasti tulvivat joet sekä runsas vesi- tai lumisade. Sääennustuksia katsoessa voi vaan toivoa että sateiden määrä vähenisi ja niin pitäisikin tapahtua.

Valmistautuminen on mennyt hyvin ja itse olen viime aikoina keskittynyt kovasti pyörälenkkeihin, jos sillä saisi talven jäljiltä vähän lisäpotkua jalkoihin. Rinkka odottaa täyteen pakattuna starttia ja tarkoitus oli jo jonkin aikaa sitten aloittaa uudestaan rinkkalenkit joilla voisi hieman totuttaa niskaa painon rasitukseen, mutta itselläni loppulenkkien toteutus on saanut odottaa. Odotuksen syynä on alaselkä joka "paukahti" ja aiheutti hieman kipua lantion seutuun. Nyt kivut alkavat hellittää ja keskiviikko iltana on tarkoitus käydä  rinkan kanssa kameraa ulkoiluttamassa.

Terveisin; Amir Näveri

2 kommenttia:

  1. Hankitteko mitään periltä? Vai onko sieltä mahdollisuuttakaan löytää mitään soveltuvaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme perillä joskus aamu neljältä paikallista aikaa. Tarkoitus on saada jostakin polttoainetta (95E tai vastaava) keittimeen, ihanne olisi jos saisi vielä jonkun limupullon ja leivän, mutta se ei ole välttämättömyys. Lentokentältä olisi mahtavaa löytää avoin ravintola vaikka mäkkäri jossa voisi aamutuimaan tankata vatsan täyteen ruokaa - ei tarvitsisi heti reitin alussa kaivaa keitintä esiin.
      On täysi arvoitus monelta aukeaa huoltoasemat, pääsemmekö heti kohti vuorta vai joudumme odottelemaan muutaman tunnin jonkun huoltoaseman avautumista?

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.